Levetid miele vaskemaskin

En annen årsak til at dagens vaskemaskiner, og andre hvitevarer. Hvitevareprodusenten Miele har ord på seg for å være evigvarende, men . Det tyske instituttet Wfk-Forschungsinstitut für Reinigungstechnologie e. Krefeld har testet vaskemaskiner fra produsenter. Resultat: Kun de tre maskinene fra . Vaskemaskinen vår lager rare og ubehagelige lyder.


AEG og Miele er vel det som av svært mange regnes som det som holder seg best. Maskinene testes for en levetid på år, noe som regnes om til 10. Sjefen for kvalitetstesting av vaskemaskiner hos Miele, dr.


Hvor lang gjennomsnittlig levetid har en vaskemaskin (Whirlpool)? Garantien fra butikken utløpet etter år som vanlig, men Miele ar en . Folk flest har et helt annet forhold til levetid på bilen sin enn huset sitt. Oftest så handler det om et 5-sifret beløp for en vaskemaskin fra Miele. Denne vaskemaskinen kommer kanskje ikke til å ha samme levetid som Miele`s . Miele er kjent for sin høye kvalitet, som blant annet skyldes merkets strenge krav til sine produkter – som er testet til en levetid på minst år. Med en vaskemaskin fra Miele får du derfor gjennomtestet design, levetid og kvalitet av beste sort.


I denne artikkelen får du: – Overblikk over de . Hvor lang levetid kan man forvente av en vaskemaskin egentlig? Forventer at min Miele skal holde enda lenger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie