Garasjeportåpner vippeport

Den kraftigste motoren for de aller største portene. Kraftig garasjeportåpner som kan brukes til både lamell- og vippeport. Porten kan styres ved hjelp av to fjernkontroller og et veggmontert kontrollpanel.

Krafer Norge AS leverer forskjellige typer av portåpnere. Avhengig av størrelse eller om man skal ha portåpner til villaport eller industriport. Dette er tilstrekkelig til en vanlig port, har man en vippeport festes portbraketten på toppen av porten.


Noen som har erfaringer med garasjeåpnere?

Maks porthøyde for leddport er 125m og maks porthøyde for vippeport er m. Jeg har sett garasjeportåpnere på både leddporter og vippeporter. Vi har en dobbel leddport her jeg bor, med automatisk åpner, av merket Einhell. ROBUST OG STILLEGÅENDE PORTÅPNER. Portåpner kan monteres på port, men leveres ellers med manuell lås om det er øskelig.


Med Somfy hjemmeautomatisering kan du få et tilkoblet hjem. Du kan bare velge ut og installere din motoriserte garasjeport. Vi hjelper deg med anbud på vippeport.


Styring for portåpner for rulleporter til garasjer.

Se videoen der forklarer foreskellen mellem Hörmann ledhejseporte ,vippeporte og rulleporte. Monter festebraketten for portåpner som vist på tegning med. På lager har vi et bredt utvalg av reservedeler til ulike porttyper: Vippeporter, skyveporter og leddporter. Seriøs leverandør av garasjeport og garasjeportåpnere. Våre garasjeportåpnere gjør hverdagen enklere!


Garasjen har vippeport som er ca. LIFTRONIC garasjeportåpner for vippeporter og leddporter. Den enkle og robuste konstruksjonen gjør at vippeporter fra Rosings er et populært.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie