Bauer kobling

Tilkobling, Slange I Størrelse. Produkt og lager informasjon, HK. Vi leverer bauerkoblinger fra 3” til 8”.

Hann og hunnkoblinger, ben overganger og spesialtilpassede løsninger på forespørsel. Kobling Bauer bhun DN galvaniseret stål med slangestuds og gummiring. Bauer koblinger er almindeligvis anvendt til pumpning og transport af vand indenfor byggeri, vedlige- og renholdelse industri.


Vi har en et stort utvalg av diverse koblinger for slange og rør.

I vores industriprogram hos roykon. Med markedets bredeste utvalg av slanger og ledningskomponenter, kan HYDROSCAND tilby den . HAIEX har noen aktuelle Bauer dimensjoner liggende for montasje på rør. HMV slangespreder leveres standard med 3-pkt.


Bauer Hun-kobling, spredebrett og mm . Forbehold for prisændringer og trykfejl. Slangespreder drar gjødselslangen etter seg. Aberet er at Bauer fyller mye på snella.


Perrot-koblinger (SK) side 8-7.

Som en av de ledende produsentene av gummiprodukter, er Creda Industrial Inc også en profesjonell leverandør av lavpris perrot quick bauer-kobling for . Kombineres med: BG tannhjulsveksel. BAUER HANKOBLING MED 2MM SLANGESTUDS. En robust og fleksibel sugeslange. Har du spørgsmål til vores bauer koblinger, så er vores lagermand klar ved .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie