Babyteppe strikkeoppskrift

Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Rillestrikket babyteppe med enkelt bladmønster. Det er ganske enkelt, sjølv om mange mønster ser vanskelege og avanserte ut.

Det finnes rettelser til dette heftet. Vet om mange eg som gjerne har oppi et talls . Mor Signe Teppe, eller “Nøstebarnteppe” er et deilig og mykt babyteppe som kan brukes hele året. Strikkes med 2-tråds merinoull.

Last ned strikkeoppskriftene som PDF - helt gratis! BABYSTRIKK: Oppskriften på babyteppet får du her. Dette flotte babyteppet har felt med glattstrikk og riller mellom. Har satt sammen to collager med bilder av hekla babytepper til jente og til. Et babyteppe er supert for både en nybegynner og for den garvede strikker.


Noen som vet om oppskrift på nettet? Hvor mange masker eller hvor stort strikker dere . Det er deilig med et mjukt, lett og luftig babyteppe på sommeren. Hei Kunne sikkert ha posta under hobby også, men tenker det er mange her inne som har strikket fine, gode babytepper Svigermor har så lyst .

Finn Lille Lilje babyteppe - Marianne Bjerkman til en supergod pris. Woolspire leverer daglig garn og strikkeoppskrifter til mange glade mennesker. I den anledningen spurte hun om jeg . Hentesett, babyteppe, lue, sokker, votter, kjoler med mer.


Et nydelig, strikket babyteppe. Tusen takk for tips og for at du .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie