Candy vaskemaskin service

Få hjelp med hvitevarer, personlig pleie- eller husholdningsprodukter. Service, reparasjon og brukerstøtte. Finn ut om produktet må repareres .

Lefdal er ansvarlig for garanti og reklamasjon på ditt produkt. Men reparasjon og brukerstøtte . Reparasjon og service av hvitevarer - hvordan fungerer det. Enkelte leverandører krever at all garanti og reklamasjonsservice skal meldes inn direkte til dem først.

Vi utfører service og reparasjoner på følgende hvitevaremerker:. Electrolux, Electrolux Norge, Ja, Ja. Beha - LG - Thermex - Daewoo - Maytag. Tilbudet om gratis kontroll gjelder alle Candy vaskemaskiner med 6. Vi har et serviceteam som kan hjelpe med problemer, sier Olsen. Vi tilbyr også service på varer som ikke er kjøpt fra oss.


Vi er en elektro service bedrift som tilbyr service og reservedeler til hvitevarer for husholdning, bedrifter og. Vaskemaskin, Tørketrommel og Oppvaskmaskin. Candy Hoover kommer også med vaskemaskiner med trådløs.

Hei sendte en mld til dere på mandag vedr. Tok kontakt med Candy serviceverksted dagen etter og fikk en sms nå om at . Det er ikke så mange aktuelle tester på vaskemaskiner akkurat nå, det er først og fremst. Whirlpool, Candy, Gorenje og Elektrolux.


Veldig fin vaskemaskin fra candy selges med garanti!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie