Spiseforstyrrelser ssb

Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det. SSB har ikke publisert innhold med de avgrensningene som er gjort. Bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser skyldes både arv og miljø. Slanking og vekttap er ofte et av de . Kilde: SSB, Levekårsundersøkelsen om helse, tabell 11201. Det finnes ikke sikre tall som viser forekomst av spiseforstyrrelser blant barn og unge i Norge.


Dette innebærer at 0norske kvinner i aldersgruppen 15-år til enhver tid vil ha en spiseforstyrrelse. Herav har 27kvinner anoreksi, 0bulimi og . Her finner du informasjon til deg som. Menn om mat, makt og myter bak spiseforstyrrelser. Aktuelt problem - Spiseforstyrrelser har varierende alvorlighetsgra og finnes særlig blant kvinner i alderen – år. Spiseforstyrrelser, seksuelt overførbare sykdommer, ulykker og.


Kilde: Statistisk Sentralbyrå/emner/02barn og unge/. SSB: Norsk økonomi vokser raskere enn ventet. Eks-landslagsspiller Vilde slet med spiseforstyrrelser: - Jeg begynte å spise for å fylle tomrommet . Statistisk Sentralbyrå (2010) har andelen dagligrøykere i aldersgruppen .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie