Lasermåler app

OS-brukere kan for eksempel bruke appen Ruler (App store, gratis), som gir deg centimeter og tommer på hver sin skjermkant. En slik app som vi bruker er Carpenter, som finnes til Android og iOS. Denne avstandsmåleren måler avstan høyde, bredde og areal av et .

Til gjengjeld har den en bluetooth-funksjon, så måleresultatene kan overføres trådløst til en “app” på en telefon . Laser App is the fast, easy, and accurate way to get real time MMR transactions, book values, and vehicle. Robustheten garanterer nøyaktige resultater med de digitale måleverktøyene også . Støttede Android-enheter: smarttelefoner og nettbrett fra Android 4.

App til Android Wear og Apple Watch. Utvikler både GPS tagger og app til smartklokker. Med en avansert avstandsmåler, som denne fra Bosch, blir oppmålingen både nøyaktig og morsom.


En tilhørende app gjør den til et godt planleggingsverktøy. Mer rasjonell og korrekt sagtømmermåling. Den unike kombinasjonen av digitalt kikkertsikte og 360° tiltsensor muliggjør . En fartsmåling med politiets lasermåler utføres på kun sekunder.


Som en sikkerhetsmargin trekker lasermåleren automatisk ifra . Den ultimative lasermåler med den seneste teknologi og unikke, innovative.

Med en avanceret afstandsmåler som denne fra Bosch bliver målerarbejdet både mere præcist og sjovere. Den tilhørende app gør den til et super . Skal man gå for lasermåler, gamegolf, gps klokke, gps app etc? Med Prisjakt Ekspert kan du søke etter produkter vi ikke har indeksert, som for eksempel prosjektorlamper og batterier.


OrthoGraph Cloud Client er en “app” til Android eller iOS, hvor man let skitserer rum og derefter sætter præcise mål på – evt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie