Kjøpe snus på svalbard

SVALBARD-SHOPPING: Alkohol er noe av det som er billigere i. Svalbard har spesielle regler for så mangt, som blant annet at det ikke beregnes moms på varer her. På Svalbard er literprisen på melk prosent høyere enn på øl.

Idiotisk, sier bryggerisjefen, som nå får politisk støtte. Undersøkelsen viste også at husholdningene på Svalbard ofte kjøper klær på ferier eller ved andre besøk på fastlandet. Må man ha bostedsadresse Svalbard?


Momsfritaket gjelder både for alkohol kjøpt ved det lokale vinmonopolet og når.

Alle som fikk høre at vi skulle flytte til Svalbard dro fram det lave skattenivået her, og mente. Man må kjøpe masse rart, og da spesielt klær! Banan kostet noe sånt som 45kroner kiloen, mens en boks snus koster 29kroner. Sjokolade og snus er andre eksempler på produkter som innbringer litt ekstra,.


Rent teknisk sitter Coop Svalbard med sin egen database. Mette fikk altså Svalbard-påske av oss barna og kjærestene i. Dessuten kan man kjøpe seg tilgang til et kjøkken hvis man vil lage egen mat. Mangler: snusSvalbard - Reisetips - VG Nett Debattvgd.


Er det noen her som kjenner prisnivået på røyk, snus og butikkøl der?

Pappa kom hjem fra Svalbard nå, og han hadde kjøpt snus til meg! Sverige enn på Taxfree på Gardermoen. Reglene for innføring av tobakk (røyk og snus) og alkohol til Norge er.


Betydningen av visestatsminister Dmitrij Rogozins visitt på Svalbard. Ungdom på Svalbard drikker mer alkohol og snuser mer enn ungdom på.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie