Tommeskruer tabell

Nøkkelstørrelser for skruer med sekskanthull. Tiltrekningsmomenter for rustfrie skruer (ISO-metrisk). Kapittel – Unbrako-skruer med innvendig sekskant.

Gjengelengder for skruer som er delgjenget - se tabell over nyttelengder for DIN 912. Vi har det meste innen skruer, muttere, stoppskiver og sprengskiver på lager, UNF, UNC, . Gevin Stigning, Spændingsareal mm 4. Trenger nye skruer til og muntere stikk.

Av og til brukes imidlertid skruer med omvendte gjenger. Denne typer gjenger blir ofte . Omsorgsbygg og Undervisningsbygg, se etterfølgende tabell. Skiltene skal enten festes mekanisk med skruer eller med ”tynn wire”. Fagstoff: Gjenger er et tema en mekaniker må kunne mye om.


Det er ikke bare på skruer vi har gjenger. Slik måler vi stigningen på en tommeskrue. Tabell - Fasthetsklasser for skruer. I tillegg finnes tabell for spesialgjenger.

De skaffer tommeverktøy og tommeskruer og fingjengede. Skruer til montering følger med kursberegningsenheten. Han kunne som ingen annen sette tommeskruen på.


Stram til tommeskruen for hånd til kursberegningsenheten sitter godt i. For nå strammer treneren til tommeskruen. Klipp 1-av-styret med tabellen så til skjemaet foran trim styrene. Lengste kantene av to beina blir flush mot bakken eller tabellen der du.


Brug tabellen så for disse nedskæringer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie