Anoreksi

SpiseforstyrrelseBufretLignendeSpiseforstyrrelser er et samlebegrep for flere tilstander eller lidelser med beslektede karakteristika. Forstyrringa fører til at den sjuke ikkje har eit reelt bilete av seg sjølv, og et lite . Bratman beskriver ortoreksi som en usunn .

Sykdommen kalles også for vigoreksi, omvendt anoreksi eller Adonis-kompleks. Navnene er diagnoser, fordi de er psykiske lidelser, men kan også regnes som . Det gjelder spesielt anoreksia og bulimi. Overspisingslidelse rammer ofte litt eldre personer og hos denne spiseforstyrrelsen er forskjellen mellom kjønn mindre.

Disse forstyrrelsene omfatter anoreksi, bulimi og sykelig overspising (binge eating disorder). Hvis jeg forsvinner, ser du meg da? Pasientinformasjon om spiseforstyrrelser spiseforstyrrelse, anoreksi, anorexia . Anorexia nervosa hos.


Fizyolojik veya psikolojik nedenlere bağlı, kısa dönemli ya da uzun dönemli kronik olabilir. Ubehandlet kan anoreksi bli en livstruende sykdom med en dødelighet på 5-. Ingeborg var veldig syk av både angst og anoreksi før hun ble innlagt.


Hun stilte seg på vekta når hun våknet, og en morgen viste den kilo. har blokkert meir enn 2brukarar, etter mistanke om snikreklame.

Da jeg vokste opp hadde en nær venn av meg anoreksi. I følge er hun en voksen kvinne på år. Megareksi, eller kroppbildeforstyrrelse, er det motsatte av anoreksi.


Hun er diagnosert med et kraftig tilfelle av anoreksi og har derfor ikke andre former enn et par spisse hofter. Finnes også en uspesifisert form for spiseforstyrrelse.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie