Visir grunning på impregnert

Er det nytt av året, kan du la penselen ligge et par måneder - med god samvittighet. Har du satt opp et trykkimpregnert gjerde på våren, kan du male det etter et par. Vi har akkurat fått satt opp en garasje med impregnert kledning, og ser.

Bruk VISIR grunning på områdene med bart treverk. Spørsmål 18: Vi skal male impregnert rekkverk på terrassen vår. Felles for dette er at det kun er på områder med impregnert treverk. Grunning er en god ting ( Visir e.l.) Det som er viktig er at .

Hva med dagens impregnerte materialer. Du skal ikkje bruke grunning eller visir på nye terrassegolv. Impregneringsolje forsterker beskyttelsen . Hvor hvit er egentlig hvit beis når det legges oppå impregnert trevirke? Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de. Ubehandlet eller trykkimpregnert kledning som ikke er behandlet, skal grunnes så snart som mulig.


Benyttes før påføring av beis – på alt nytt og værslitt utvendig treverk, også trykkimpregnert. Bruksområder: Alt bart treverk, også trykkimpregnert . Ja, trykkimpregnert kledning skal grunnes innen 2-uker etter oppføring.

Kledningen må være tørr før den . Jotun Industri Grunning Visir er en oljebasert, vanntynnet grunning. Du kan fint male trykkimpregnert treverk, bare du sørger for å. Drygolin Plus, og ser at Jotun anbefaler grunning med Visir. Oljegrunning Visir Pigmentert 1L.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie