Stor stekehelle bål

Transporter stekehellen enkelt og renslig. Med en stor stekehelle og en kraftig gassbrenner får du regulert stekeeffekten nøyaktig til det formålet du ønsker. Muurikka kjennetegnes av kvalitet og gode .

Godt egnet til tilberedning av mat på bål – kan også henges opp. Når det er mange sultne rundt bålet. Vi kan tilby kaffekjeler, vaffeljern, toastjern, grillrister og stekeheller.


Det meste av mat kan tilberedes på hellen.

Besøk nå og finn et stort utvalg av stekehelle bål sett til beste pris. Man kan steke sveler, egg, bacon, fisk, løk, sopp og poteter. Stekehelle gir mange muligheter til matlaging på bålpannen. Unngå at maten brenner seg fast i . Bruk den som en vanlig grill eller et mer praktisk bål.


Og han hadde en veldig fin stekehelle (finsk oppfinnelse, i følge han). MAT FOR ALLE: Wok er godt for både store og små=. Ideell når man er på fisketur eller jakt.


Stor stekehelle, praktisk til turbruk.

Sparkelspade til stekeheller, rengjøring. Solid og klassisk bålkjele for gass og for kvist over bål. Stor og kraftig helle med solide bein og to. Perfekt på den fast bålplassen, hytta og.


Mat fra bål og bålpanne forsterker alltid kosefaktoren, mener Frida. Når maten lages over bålpanna benytter hun som regel rist eller stekehelle. Tre glasshus over bakken og ei stor hytte under blir ikke noe av. Lager vanlig bålkokekaffe på den.


Gassfyrte stekeheller for både kjernefamilier og store speidergrupper. Stor bunnplate som gjør den stabil også.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie