Gave og interiørmessen høst 2016

Messe, utstilling, kongress, events, arrangement, messekalender. Oslo Design Fair er en lukket fagmesse som arrangeres to . Be on top with relevant and useful news.

Ny lekker kolleksjon blir presentert fra SENCE Copenhagen. Om du trenger biletter ta kontakt så skal du få det av meg. Vi har vært på gave- og interiørmessen og snust på hva som blir viktig på interiørfronten denne våren og.


PÅ INTERIØRMESSA: Sist uke var Grethe Bjørk (t.v.) og Tove Trydal.

A08:og Gave og Interiør messen 22. Gave— og interiørmessen på Lillestrøm som åpnet torsdag samler innkjøpere og presse fra både inn- og utland. Det er nærmere 4utstillere på.


Gave og Interiørmessen er akkurat over og vi har sammen med de fleste andre butikkeiere skaffet oss påfyll av høstens varer og ikke minst . BEAUTY Düsseldorf, en internasjonal messe for. I fjor på denne tiden het det fortsatt Gaver- og Interiørmessa, så de forandringene som har skjedd fra gaver og interiør til . Oslo design fair (gave og interiørmesse), som har flere hundre utstillere,. Gave- og Interiørmessen går av stabelen 22. Det flyter garn overalt, og til høsten ser hun for seg at hun må på .

Lekker pynt til kjøkkenet og fine gaver. Denne gangen blir sangfuglen Helene. Salgsstøtet skal settes inn til høsten, men sosiale medier har. Nå ser vi fremimot høsten og med ulike merkedager hvor klokker, solbriller, sløyfer eller mansjettknapper kommer . Tenk mørk skog, myk mose, lun filt og røff strikk. Temaene for de kommende høst- og vintertrendene . Hva blir populært til sommeren, neste høst, sommeren deretter?


Dette er en herlig liten julegave, venninnegave, vertinnegave eller ekstragave! Dekorativ på jakka, sekken eller veska. BOBLEN høst serie hos oss om ikke veldig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie