Polytrol på gummi

Er det noen som har prøvd polytrol på gummi? Den skal fortrinnsvis benyttes på plast og gummi. Bimmers sin offisielle båttråd !

Her er nemlig et produkt med mange bruksområder, uansett om det er metall, plast eller lakk vil . Eventuelt bruk et bilpleiemiddel for gummi. Dekk, plastikk utvending og innvendig, gummilister og andre plastdetaljer. Tørker fort og trekker ikke til seg støv, beskytter også .

Når du bruker våre tjenester så godtar du vår . Es macht aus den alten Gummi zwar keinen neuen, aber er sieht besser . Polytrol gir flamet gummi og plast fargene tilbake. Sorter etter pris: høy til lav. Bruk liten mengde på en klut og smør på et par tynne lag, så blir overflaten som ny, . Gibts bei korrosionsschutzdepot.


Og bør jeg settte den inn med polytrol for og holde den blank? Owatrol polytrol på plast og gummi. Gummi fornyer, selges på bensinstasjoner.

Det er ikke bare de lakkerte flatene som trenger behandling og beskyttelse. Tar bort det oxiderade yttre skiktet och får plast- och gummi-detaljer att bli som nya. Gir nytt liv til vinyl, gummi, plast og skinn! Degraisse correctement tes joints et scrute les bonnes affaires pour le gummi pfledge.


Allzweckreiniger helfen, entziehen Gummi und Konststoffen aber ihre . Noen grimme tips på polish flekker på gummi, ca 3mnd ? Lackierungen ohne Pinselstriche ? Salt, asfaltrester og bremsestøv tærer på gummi og felg, og det er derfor svært viktig. Frische ausgeblichene und matte Oberflächen auf. Schützt gegen Witterungseinflüsse. Das Zeug wirkt wirklich gut auf Gummi und Plastig, regeneriert im .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie