Kjedesag

Når det gjelder utendørs vedhugging så er det ingen som gjør jobben bedre enn en kjedesag. Tenk først på hva du sager - for tykkere trestammer . Maks kjedehastighet ingen belastning.

Oppdag effektiviteten til STIGA Electrisk kjedesag : høy ytelse og god komfort for et perfekt klipperesultat samtidig som vi respekterer miljøet. STIGA kjedesager er bygget for maksimal effektivitet og et lavt forbruk, noe som sikrer gode prestasjoner for alle bensin, elektriske eller batteri produktene. Kjedesag for de tøffeste jobbene. Avhengig av hvor sterk kuttekraft som trengs .

Vi innrømmer at det faktisk ikke var en prøvekjøring vi forventet oss all verden av. Vi tilbyr et bredt spekter innen utleie av sager, og leier ut alle typer sager til de fleste formål. Våre sager dekker dine behov enten du skal sage tre, metall eller . Elektrisk kjedesag med god ergonomi. Enkel stramming av kjede uten bruk av verktøy.


Brukerfordeler Rask stramming av kjede uten bruk . Batteridrevet kjedesag - 1 2x0Ah Li-ion. På kjedesager som brukes til felling og kapping av trær, . Stiga har lansert sitt 48V PowerPack system, som er et komplett system av batteridrevne redskaper for hagen.

Samme batteri kan benyttes på alle . Vis forhandlere av Wolf Garten Skriv ut produktark. Dobbeltsidig tilting opp til grader. Fremragende snittresultat takket være Mafell spesial sagkjede. Test av batteridrevet kjedesag: Bosch AKE LI.


Kan en batteridrevet kjedesag være noe tess? Hendig: SDS-system for enkel skifting og stramming av kjedet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie