Bulimi årsaker

Hvis du har bulimi, bekymrer du deg om mat og kroppsform mye mer enn hva andre mennesker gjør. Du er skremt over tanken på å bli fet. Det er to hovedteorier om årsaken til bulimi. Den kognitive teorien vektlegger at mange av personene med bulimi har vært svært opptatt av vekt . Bulimi er en spiseforstyrrelse som hyppigst opptrer hos jenter og unge kvinner fra. Man kjenner ikke årsaken til at sykdommen oppstår, men mange forskere er . Som med anoreksi er det ikke en spesifikk grunn til at noen utvikler bulimi, men heller flere årsaker som sammen utløser en problematisk tilstand.


Anoreksi, bulimi og overspisingslidelse er de mest vanlige. Angst og depresjon kan være en del av en spiseforstyrrelse, eller årsak til den. Bulimi, også kjent som bulimia nervosa, er en kronisk sykdom der en person første juv på mat og deretter bruker feil metoder for å bli kvitt ham henne selv om . Bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser skyldes både arv og.


I dag er det økt forståelse for at spiseforstyrrelser har sammensatte årsaker. Bulimi og anoreksi er kjente spiseforstyrrelser. Tegn på spiseforstyrrelser; Typer spiseforstyrrelser; Spiseforstyrrelser og andre tilstander; Årsaker til . Anoreksi kan ha stoffskifte årsaker Diagnosekriterier; Utløsende faktorer Felles.


Bulimi; Symptomer Behandling Førstehjelpsøvelser Førstehjelpslenker . For bedre å forstå årsakene til sykdommen, bør vi huske historien. Bulimi - et begrep som stammer fra gresk og betyr en sykelig fråtseri.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie