Auto elite ensjø honda

Din Citroën, Saab, Honda og Hyundai forhandler på Ensjø. Din Honda- og Hyundai forhandler på Ensjø. Auto Elite Ensjø - en del av Automobil-gruppen.

Vi er autorisert Honda og Hyundai-verksted. Vi selger nå vår demokjørte Honda CR-V Lifestyle. Flott utstyrt modelle med føgende utstyr . Selskapet er lokalisert med salg av nye og .

Honda Verksted - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. En tilstandssjekk er nyttig både for deg som skal selge og for deg som skal kjøpe Honda. Vi sjekker de viktigste vitale punktene på bilen din med . Automobil AS er en bilforhandlergruppe med forhandlere og 7ansatte.


Navn, Merker, Adresse, Telefon. Skotvedt på Ensjø, selv om det er på andre siden av byen. Honda CR-V Elegance Pluss - 2WD diesel, manuell - Inkl, Vinterhjul, metallic lakk og ferdig montert takboks!


Vi gratulerer Hans Marius og May-Liss med sin splitter nye Honda CR-V :) Tusen takk for tilliten. Alle våre biler leveres med garanti og reklamasjonsrett.

For utfyllende informasjon, kontakt selger . Norges råeste Honda og Hyundai forhandler! Vi har tenkt grundig gjennom hvordan du bruker firehjulstrekken. Vårt nyskapende firehjulstrekksystem gir bedre drivstofføkonomi siden det bare aktiveres når . Motorene til Honda CR-V imøtekommer miljøkravene til Euro 6.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie