Pe sveisemaskiner

Vi tilbyr alt fra enkle sveisemaskiner til svært avanserte sveisemaskiner for krevende applikasjoner. Utvalget av maskiner inkluderer pålitelige og brukervennlige monovalente og polyvalente sveisemaskiner. Generatoren leverer også strøm til sveisemaskinene.

Dette er en hydraulisk maskin for PE og PP rør fra. PE er nesten upåvirket kulde ned til -1OC og fuktighet. Godt egnet for større VA prosjekter, entreprenører, rørleggere, industri, havbruk og kommuner som sveiser PE selv.


Et svært hendig format av en sveisemaskin.

Title: ØPD - McElroy Sveisemaskiner, Author: Wera AS, Name: ØPD - McElroy. Selskapets ansatte, har sertifikater på sveising av PE opp til. PE trykkrør for små og store utfordringen innen VA-sektoren. Hallingplast AS importerer PE sveisedeler og elektrosveisedeler direkte fra en av. Sertifisering av sveisemaskiner og sveisere.


Kontroll og kalibrering av sveisemaskin. Det er tid for årlig kontroll av våre . PE8PE5PE3PE4PE10røyr, PE-rør. Kompakt sveisemaskin med varmekile.

Skjøting av PE rør kan også gjøres ved hjelp av elektromuffer. Dette gjør at vi kan skreddersy løsninger etter kundens . Title, Klammerløs og skumfylt PE-merd. Det må derfor utvikles helt nye sveisemaskiner for montering av komplette merder på lokalitet. Sveising skal utføres av sertifisert sveiser og med sertifiserte sveisemaskiner.


De utprøvde UNIVERSAL og MEDIA sveisemaskinene for Geberit PE-HD og Geberit Silent-dbavløpsledninger har blitt overhalt og forbedret. Vi lagerfører også sveisemaskiner og annet relevant ustyr for dette formålet. PE – rør kan skjøtes ved hjelp av påsveiste PE krager og løsflenser.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie