Jula harstad åpning

Som varehussjef for Jula Harstad ønsker jeg deg velkommen til oss! Jula Harstad finner du i den nye delen av Sjøkanten senter, . Hos oss finner du alt for hjemmefiksere til proffe i de kategoriene våre. Bergen - Fyllingsdalen Oasen Senter Bergen - Åsane Bodø Mørkved Fredrikstad Dikeveien Gjøvik Kallerud Handelspark Hamar Meierigården Harstad . I løpet av våren åpner Jula hele fire nye varehus på det norske.


I mai innvies Julas nye varehus i Harsta og i juni står Jessheim for tur. Alle telefonnummer, adresser og åpningstider for Jula varehus i Harstad. VELKOMMEN: De ansatte ved Jula er superklar foran åpningen i morgen tidlig. Daglig leder ved Jula i Harstad er John Olaf Paulsen.


Jula Norge har oppdatert forsidebildet sitt. Her er en hilsen fra byggruppen som ønsker Jula Sandnes lykke til med åpningen! VI ÅPNER NYTT VAREHUS I HARSTAD FORSOMMEREN 2016! Jula Norge har etablert varehus med stor suksess de siste syv årene og har planer om . Telefon : 8815; E-post : Kontakt oss via e-post; Klubbholmen 94Harsta Norge.


Elkjøp og Jula - samt utleiebygg for 5Statoil-ansatte. XXL: Her er bilde fra åpningen i Harstad. Nå kommer XXL også til Harstad.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie