Forsikring vannscooter

Sjekk pris på forsikring for motorbåt og vannscooter. Vi forsikrer også din seilbåt, robat, kano og kajak. Du kan forsikre din vannscooter gjennom vår båtforsikring. Vi dekker uhell, brann, tyveri og fører- og passasjerulykke.


Hei godtfolk Planlegger kjøp av vannscooter, men lurer litt på hva folk praktiserer når det kommer til forsikring? Har tatt meg en liten ringerunde . Denne merkeforsikring er en ekstra fordelaktig forsikring for deg som har en SeaDoo vannscooter som opprinnelig er kjøpt av en autorisert SeaDoo forhandler. Du kan legge til følgende dekninger på forsikringen du velger: Maskinskade: Forsikring for skader på motor, gir og kraftoverføring. Eier du vannscooter eller har du tenkt å kjøpe vannscooter i år?


Ta kontakt med oss for et uforpliktene forsikringstilbud TLF:. Vi har kjørt markedets rimeligste vannscooter med racerbåtfører Marit Strømøy. La en autorisert Sea-Doo forhandler tilby deg priser og produktinformasjon.


Norske Sjø administreres av Fender Marine AS som tegner forsikring på vegne av assurandører i Llodys. Men, siden vannscooter er ulovlig så lurer jeg på; Hva får man i.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie