Diesel vs bensin 2016

Tror du en dieselbil da vil være mindre kurant og mindre verdt enn for. Bensin, hybrid eller diesel - valgene mer mange når man velger bil. Tilhører fossilt brennstoff som diesel og bensin fortiden, eller vil ny.

SKAL TAS: Dieselbiler er blitt den reneste syndefloden. Han plugger der det plugges kan, og har bare fylt to tanker med bensin på et halvt år. Har vurdert og fått tilbud på nye Passat. Prisen på 1hk tdi (diesel) og 1hk tsi (bensin) .

Ikke så sjelden blir jeg spurt av bilkjøpere om man skal velge bensin- eller dieselmotor – hva er best? I dag er veibruksavgiften for diesel lavere enn for bensin. Både bensin og dieselbiler forurenser, og det kommer vi ikke unna.


Regjeringen og samarbeidspartiene vil. Før var det enkelt: Du kunne velge mellom diesel og bensin på en ny bil. Bensin valgte en gjerne på små biler, mens diesel var det åpenbare . GOLF-KRIG: Er Norges mest solgte bil, VW Golf, best med bensin- eller dieselmotor? Testresultatene kan gi deg noen hint.


Vel, så enkelt er det ikke lenger.

Nå er det også plug-in, el eller hydrogen. Med ulike drivlinjer blir det også mer . Valget er ikke tatt helt 1 enda . Salget av ladbare biler øker kraftig, mens salget av dieselbiler stuper. Min sambo vill ha bensin men jag är osäker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie