Fornye resept på nett

Mine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for e-helse. Tjenesten gir deg som har fått en eller flere elektroniske resepter (e-resepter) . Tidsbesparende og sikker løsning for fornyelse av resepter!

Fornyelse av resepter via ePortal er tidsbesparende for pasienten – og enkelt for . Bestill reseptfornyelse hos fastlegen din på nett. Med HelseRespons kan du fornye reseptene hos fastlegen din. Fornyer du resepten uten legetime, er resepten gratis og du kan gå direkte til.

E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet. Kun pasienter med fastlege på legekontoret kan bestille resepter på nett og kun når fastlegen . Bestilling av reseptbelagt medisin forutsetter at du har en gyldig resept for medikamentet fra. Komplett Apotek er godkjent som nettapotek, og har apotek- og . Vanleg behandlingstid for resept bestilt på nett, er 2-virkedagar. Her finner du oppskrift på hvordan du kan fornye din e-resept på nett.


Du kan bestille legetime og fornye resept ved Husnes, Rosendal og Halsnøy helsesenter på nett. Kontoret har ikke aktivert denne tjenesten. Her kan du fornye dine resepter.

Da kan en enkelt bestille legetime og fornye resepter på nett. Kan jeg ringe legen og forklare problemet og få resept, eller må jeg besøke legen. Albyl-e, Kliogest og P-piller skal fornyes for hver gang?


Bruk lenka under for bestilling. Du kan også lasta ned ein app for legetenestene i .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie