Vond lukt i tørketrommel

Her er ekspertrådene fra Lilleborgs utviklingsavdeling om hvordan man både unngår og blir kvitt vond . Har også problemer med vond lukt av og til, og skal gjøre som du skrev. KLESVASK: Blir tøyet rent, men lukter vondt?

Har nettopp anskaffet tørketrommel, men savner den friske gode. Veldig ofte så lukter det vondt av klærne dersom det blir for tett luft, tar ut . Tørketrommelen vår har fått en dårlig lukt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få det bort. Trøya luktet skyllemiddel blandet med sur litt svetteaktig lukt.

En dag senere var singleten tørr, i mangel på tørketrommel. Det er vaskemaskinen som er synderen. Og samtidig legge kjemiske dufter kan hjelpe, kan de ikke helt maskere vond lukt. Når renseprogrammet kjøres, kan det oppstå kraftig røk og lukt.


Er det noen som har tips om hva jeg kan gjøre? Det samme gjelder for tørketrommelen, sier Ohlander. Det motvirker både vond lukt og avleiringer, sier Skaar.


Det kan ikke klorblekes, tåler ikke tørketrommel, kan strykes på maks. Ikke vask syntetiske klær med skyllemiddel, da utvikles det vond lukt.

Dette vil friske tørketrommelen og fjerne vond lukt. Syns det lukter skikkelig ekkelt av de nyvaskede klærne etter en . Vi fikk nettop en,men tøyet lukter jo sååå vondt når vi har hatt det inni den! Har en vanlig også og der lukter.


Ofte kan tøyet lukte godt helt til man tar det på seg og begynner å. LES OGSÅ: Disse klærne hater tørketrommel.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie