Iphone reparasjon lade

Du kan selv bestemme tidspunkt for reparasjonen. Du får da vite hvor lang tid reparasjonen tar og kan planlegge . VÅR PRISGARANTI … sørger for at vi .

Det kan være kabelen det er noe galt me og enda verre selve . Prisen er inklusiv del og arbeid! Du får alt fra batteri og skjerm til ladeport og knapper. Knust iPad og samsung tab , innvendig rens , fikser ladeproblem på .

Vi reparerer det meste innen knuste mobiltelefoner og . Bestill reparasjon hos oss og få din smartmobil eller ditt nettbrett reparert billig og. Service og brukerstøtte på et produkt. Se vår oversikt med telefonnummer.


Bytter batteri, ladekontakter mm. Vi leverer med 12mnd garanti på alle deler og reparasjoner. Vi er spesialister på reparasjon av alle typer smarttelefoner og nettbrett og Pc,er. Velkommen til Teknikkspesialisten!


Vi er en bedrift som tilbyr reparasjoner og tilhehør til de fleste mobilprodusenter.

Vi satser på kvalitet, har bred kompetanse . Telefonen var den første som fikk den nye . VI har videoguide til alle reparasjoner. Den vil ikke skru seg på og ikke lade, selv om det bare kom litt vann. Hvis reparasjon blir utført på ditt produkt to ganger, og . Lampe som indikerer at enhet lades, . Dersom du ikke finner ditt produkt eller pris for akkurat din reparasjon, fortvil ikke.


Reparasjon av DC(lade)-plugg - 4nok. Utskifting av ladeport - 5nok.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie