Fiskeeksport statistikk

Til sammen utgjør verdien av disse fiskeslagene mer enn prosent av den totale fiskeeksporten. Variantar av denne statistikken:. Den beste sjømaten kommer fra Norge.

Bare en fjerdedel av torsken som sendes fra Norge til Kina, blir registrert som eksport. Over halvparten av norsk fiskeeksport går til de EU-landene, som importerte fisk for drøyt 30. Du kan se statistikken her:Norsk salg av fisk. Markedsanalyser viser et potensial .

For fiskeeksporten kan det slå alvorlig ut. Det er sannsynlig at konkurransesituasjonen for norsk fiskeeksport vil bli betydelig forverret, sier . Møre og Romsdal står for om lag av all fiskeeksporten frå Noreg. Lesarinnlegg: Norsk fiskeeksport har auka jamnt og trutt og vil nok fortsetta å. Har funne ein statistikk om eksport oppdelt pr.


Fiskeeksporten økte med vel milliarder kroner eller 2prosent fra januar . EFTA-frihandelsavtaler - døråpnere for norsk fiskeeksport? Av den totale eksporten frå fylket . Norge eksporterte rekord store mengder med ubearbeidet fisk - men tjente milliarder mindre enn året før.

Norge økte fiskeeksporten fra til godt over milliarder kroner i. Statistisk sentralbyrå (SSB) onsdag. På den annen side trakk fiskeeksporten fastlandseksporten opp. Til tross for at det russiske markedet glipper har norsk fiskeeksport hatt en formidabel.


Russlan men statistikken fra SSB tegner et ganske annet bilde. HS-nivå) viser en statistisk analyse at prisene for eksport til søkerlandene i.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie