Jotun kvist og sperregrunning tørketid

Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister, gulnet panel, sot, nikotin, tusj og reduserer misfarging fra. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier. JOTUN Kvist- og sperregrunning.

Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt . Inntil med Jotun Multicolor brekkfarger. Tørketiden påvirkes av endret temperatur, luftfuktighet og filmtykkelse. Bruk et eller to strøk sperregrunning eller isolermaling før malingen påføres.

Ikke bruk samme pensel til kvist- og sperregrunning basert på epoksyharpiks, som du bruker til malingen etterpå. Jotun kvist og sperregrunning hindrer kvistgjennomblødning og isolerer misfarging som gulnet treverk, sot, nikotin, vann- og oljeløste fargestoffer. Først må det grunnes med kvist og sperregrunn. Det er ikke kun Sense fra Jotun som har slik maling.


Sperregrunning er et alternativ hvis panelet har veldig mye kvist, men man må kjøre to. Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt . En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på alle flater med behov for sperrende effekt.


Den har forholdsvis lang tørketid og sterk lukt.

Normalt er det nok med en ettstrøksbehandling, med unntak bare for kvist- og sperregrunning. Vi har malt et tak med sperregrunn med kvistlakk i (eller hva det enn er) før vi malte med ordinær maling. Jeg brukte ikke Jotun sin, men Intra. Dette gjelder både umalt og tidligere malt panel der du ser flekker fra kvister gjennom den.


God dekkevne på både kvist- og sperregrunnen og malingen, til en god pris Når det kommer til. Så må man jo regne med tørketid og sånt da.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gull i norge kart

Hvordan er en gassentral bygd opp

Traktorki ogrodnicze czeskie